Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuomion enkeli

Messenger of Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ran­kas­ti al­ka­va ta­ri­na: mor­mo­ni­per­heen ras­kaa­na ole­vat vai­mot ja lap­set am­mu­taan hau­li­kol­la.

Ran­kas­ti al­ka­va ta­ri­na: mor­mo­ni­per­heen ras­kaa­na ole­vat vai­mot ja lap­set am­mu­taan hau­li­kol­la. Char­les Bron­son eläy­tyy lem­pioh­jaa­jan­sa pui­kois­sa Den­ver Tri­bu­nen toi­mit­ta­jan roo­liin. Pe­rus­tuu Rex Burn­sin ro­maa­niin The Aven­ging An­gel.
Tästä me­ni­kin ai­kaa, sillä yli sa­dan vuo­den ta­kai­nen A.C. Doy­len Hol­mes-de­byyt­ti Neljän merk­ki tai­si ol­la ai­he­pii­riin liit­tyvä ta­ri­na, jon­ka vii­mek­si ta­voi­tin. Suo­mes­sa­kin kan­nat­tai­si tehdä les­ta­dio­lai­seen yh­teisöön si­joit­tu­va draa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka kuvasuhde. Kuva näyttää hyvältä ja DD2.0 kuulosta selkeältä. Levylle ei ole asennettu ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: J. Lee Thompson
Pääosissa: Charles Bronson
Tarina: Rex Burns Paul Jarrico
Kuvaus: Gideon Porath
Musiikki: Robert O. Ragland

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy