Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Freaky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018018761

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kau­hu­ko­me­dia pe­rus­ja­so­nis­ta, jo­ka vaih­taa va­hin­gos­sa krop­paa ta­vik­sen tei­ni­tytön kans­sa.

Kau­hu­ko­me­dia pe­rus­ja­so­nis­ta, jo­ka vaih­taa va­hin­gos­sa krop­paa ta­vik­sen tei­ni­tytön kans­sa. Mur­haa­jal­ta näyttävä uh­ri ja lam­paal­ta näyttävä su­si ot­ta­vat toi­sis­taan mit­taa per­jan­tain 13. päivä ra­tok­si.
Ko­me­dia ot­taa ilon ir­ti ruu­miin­vaih­dok­ses­ta ja hu­vit­taa muu­toin­kin pai­koin kek­se­liäillä tem­pauk­sil­laan. Osa vit­seistä on tör­keän ku­lah­ta­nei­ta, mut­ta näi­den vas­ta­pai­nok­si tar­jol­la tun­tuu ole­van yllättävän vet­reä ja ve­revä rum­ba. Elo­ku­va luis­te­lee mauk­kaas­ti slas­her-, ruu­miin­vaih­to- ja tei­ni­kou­lue­lo­ku­vien vä­li­maas­tos­sa.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on tunnelmallinen, skarppi ja viiltävän vakaa. Kunnianhimoisesti loihdittu kuva on erikoistehosteiltaan jopa lennokas. Iskevän yrmy ääniraita vääntää niin ikään namikat kaakkoon ja antaa verenvuodatukselle oopperamaiset puitteet.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (5 min.) ja sarja lyhyitä koosteita (yht. 12 min.). (IJ)
11/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy