Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Seven Year Itch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.50
Ääniraita: Dolby Digital 3.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sen­suu­rin an­sios­ta tur­han mu­nat­to­mak­si jää­nyt ko­me­dia toi­mii mauk­kaas­ti puo­li­te­hol­la­kin, kun MM muut­taa kesä­les­kek­si jäävän Tom Ewel­lin ylä­ker­taan.

Sen­suu­rin an­sios­ta tur­han mu­nat­to­mak­si jää­nyt ko­me­dia toi­mii mauk­kaas­ti puo­li­te­hol­la­kin, kun MM muut­taa kesä­les­kek­si jäävän Tom Ewel­lin ylä­ker­taan. Ny­kyään­kin elää us­ko­mus, että seit­semäs avio­vuo­si on vai­kea. Mie­len­kiin­toi­sin­ta on se, että pää­pa­ri elää mie­li­ku­va­maail­mas­sa. Mo­lem­mat toi­mi­vat ta­jun­ta­teol­li­suu­den pal­ve­luk­ses­sa, jo­ten elo­ku­van ai­he­pii­ri on edel­leen mo­der­ni.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy