Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Breach

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165266522

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­ten ”A­mong Us” -­pe­lin juo­nel­ta kuu­los­ta­va ta­ri­na maa­pal­lon vii­mei­sistä sel­viy­ty­jistä, jot­ka mat­kaa­vat ava­ruu­den hal­ki koh­ti uut­ta mah­dol­li­suut­ta.

Las­ten ”A­mong Us” -pe­lin juo­nel­ta kuu­los­ta­va ta­ri­na maa­pal­lon vii­mei­sistä sel­viy­ty­jistä, jot­ka mat­kaa­vat ava­ruu­den hal­ki koh­ti uut­ta mah­dol­li­suut­ta. Ku­ten pe­lissä myös tässä tehtävät ja epäi­lyt mie­histön mui­den jä­sen­ten mil­loin mistä­kin vää­rinkäytök­sestä tah­dit­ta­vat tai­val­ta synk­kyy­den lä­pi.
B­ru­ce Wil­lis ja Tho­mas Ja­ne tar­joa­vat tun­nis­tet­ta­vat kas­vot si­vuo­siin, mut­ta pääo­sat jäävät kas­vot­to­mik­si. Puit­teet ovat bud­jet­ti­luok­ka huo­mioi­den koh­tuul­li­ses­ti koh­dil­laan, mut­ta virt­ty­nees­ti län­tystävät ta­pah­tu­mat mais­tu­vat jo mo­neen ker­taan näh­dyiltä. Pa­kol­li­sen mons­te­rin osal­ta tässä on suo­ras­taan hu­vit­ta­van vähän yri­tystä kun tar­tun­nan saa­neet zom­biet tun­nis­taa lä­hinnä silmän suu­ren­tu­neis­ta val­kuai­sis­ta ja hal­vaan­tu­nees­ta liik­ku­mis­tyy­listä. Ky­seessä on re­hel­li­nen B-luo­kan elo­ku­va, jos­ta voi par­hai­ten naut­tia juu­ri sel­lai­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuullinen kuva on miellyttävän vakaa ja väritoistoaan myöten huoliteltu. Jälki ei ole pehmeää, mutta ei liioin viiltävän terävääkään eli kyse on vahvasti keskikastin esityksestä. Seesteinen ääniraita luottaa lakonisesti tarjoiltuun dialogiin ja liki musiikittomaan läsnäoloon. Anti jää kuivaksi, mutta teknisesti ote on hyvä. Ekstraton. (IJ)
26/05/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy