Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Morsiamen isä

Father of the Bride 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sin­ta­ver­sio van­has­ta Spen­cer Tra­cy -e­lo­ku­vas­ta on­nis­tuu yllättävän hy­vin ja on haus­kaa viih­dettä per­heel­li­sil­le.

Uu­sin­ta­ver­sio van­has­ta Spen­cer Tra­cy -e­lo­ku­vas­ta on­nis­tuu yllättävän hy­vin ja on haus­kaa viih­dettä per­heel­li­sil­le.
S­te­ve Mar­tin vetää isän roo­lia, jon­ka on vai­kea su­lat­taa tyttä­ren lähtöä ko­toa. Mai­nio koh­taus, kun Mar­tin se­koi­lee tois­ten ap­pi­van­hem­pien ko­to­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikävänä puolena pan&scan -kuva. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy