Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cape Town Cops

Zulu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140573675

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­kau­pun­kiin si­joit­tu­va dek­ka­ri kah­des­ta et­sivästä, jot­ka saa­vat vai­nun uu­des­ta tap­pa­vas­ta huu­mees­ta.

Kap­kau­pun­kiin si­joit­tu­va dek­ka­ri kah­des­ta et­sivästä (Or­lan­do Bloom ja Fo­rest Whi­ta­ker), jot­ka saa­vat vai­nun uu­des­ta tap­pa­vas­ta huu­mees­ta.
Ge­nee­ri­nen ta­ri­na ja pai­koin lap­sel­li­nen ote sen kul­je­tuk­seen saa­vat ar­mol­li­ses­ti lisää pot­kua elo­ku­van miljööstä ja pää­pa­rin nais­seik­kai­luis­ta, jot­ka flirt­tai­le­vat kes­kenään niin eri­lais­ten kli­sei­den kans­sa, että yh­dis­telmä tun­tuu mil­tei tuo­reel­ta. Dek­ka­ri osaa myös is­keä pa­riin ot­tee­seen tun­tu­vas­ti na­van al­le, mut­ta it­se synkkä fi­naa­li tun­tuu köm­pelöltä. Yri­tystä tässä kyllä on, mut­ta sitä ei ai­van pal­ki­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
19/08/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy