Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Korpraali McB

Beguiled 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 79602EAN: 6416548518619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ri­val­jak­ko Don Sie­gel ja Clint Eas­twood osoit­ti­vat ai­na­kin ker­ran, että jän­ni­tystä ja jän­ni­tettä voi­daan luo­da il­man vä­ki­val­taa.

Pa­ri­val­jak­ko Don Sie­gel ja Clint Eas­twood osoit­ti­vat ai­na­kin ker­ran, että jän­ni­tystä ja jän­ni­tettä voi­daan luo­da il­man vä­ki­val­taa. To­ki vä­ki­val­lan hui­pen­tu­ma eli so­ta on taus­tal­la, kun tyttö­kou­lun vä­ki pe­las­taa haa­voit­tu­neen vi­hol­li­sen, jenk­ki­so­ti­laan ho­tei­siin­sa.
Op­por­tu­nis­ti­nen hui­ja­ri (Eas­twood) al­kaa pu­noa seit­tejään vie­tel­lessään nai­sia tar­koi­tuk­se­naan päästä pa­koon. Mut­ta kun oma nau­tin­to as­tuu pe­liin, hämähäk­ki sot­keu­tuu omiin seit­tei­hinsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Kuvasuhde ilmoitetaan väärin takakannessa. Ei ekstroja. (PS)
20/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy