Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikki keinot sallittu

The Perfect Score 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110586EAN: 6415015509204

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

SAT-­tes­ti on suun­ni­tel­tu jaot­te­le­maan opis­ke­li­jat ta­son­sa mu­kai­siin high sc­hoo­lei­hin.

SAT-tes­ti on suun­ni­tel­tu jaot­te­le­maan opis­ke­li­jat ta­son­sa mu­kai­siin high sc­hoo­lei­hin. Nuo­ru­kais­jen­gi päättää yh­distää voi­man­sa ja kek­siä kei­non, jol­la tes­taa­jia voi­tai­siin hui­put­taa.
Nuo­ril­le suun­nat­tu vauh­di­kas ko­me­dia on lep­poi­saa il­tapäivä­viih­dettä, Mu­sic Te­le­vi­sion-tuo­tan­toa muil­le­kin kuin ka­na­van va­kioy­leisöl­le. Näyt­te­lijöitä on to­sin oh­jat­tu nuor­ten tv-sar­jois­ta tu­tul­la yli­lyövällä tyy­lillä. Scar­lett Jo­hans­son osoit­taa oh­jauk­sen puut­teis­ta huo­li­mat­ta tässä­kin roo­lis­sa ny­kyi­sin ko­vin har­vi­nais­ta gla­mou­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on upea niin väritykseltään kuin kirkkaudeltaankin. Kaiuttimet jyrisevät laajalla ja lujalla. Lisukkeina on ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraita, 21-minuuttinen making of sekä traileri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy