Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikki keinot sallittu

The Perfect Score 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110586EAN: 6415015509204

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

SAT-­tes­ti on suun­ni­tel­tu jaot­te­le­maan opis­ke­li­jat ta­son­sa mu­kai­siin high sc­hoo­lei­hin.

SAT-tes­ti on suun­ni­tel­tu jaot­te­le­maan opis­ke­li­jat ta­son­sa mu­kai­siin high sc­hoo­lei­hin. Nuo­ru­kais­jen­gi päättää yh­distää voi­man­sa ja kek­siä kei­non, jol­la tes­taa­jia voi­tai­siin hui­put­taa.
Nuo­ril­le suun­nat­tu vauh­di­kas ko­me­dia on lep­poi­saa il­tapäivä­viih­dettä, Mu­sic Te­le­vi­sion-tuo­tan­toa muil­le­kin kuin ka­na­van va­kioy­leisöl­le. Näyt­te­lijöitä on to­sin oh­jat­tu nuor­ten tv-sar­jois­ta tu­tul­la yli­lyövällä tyy­lillä. Scar­lett Jo­hans­son osoit­taa oh­jauk­sen puut­teis­ta huo­li­mat­ta tässä­kin roo­lis­sa ny­kyi­sin ko­vin har­vi­nais­ta gla­mou­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on upea niin väritykseltään kuin kirkkaudeltaankin. Kaiuttimet jyrisevät laajalla ja lujalla. Lisukkeina on ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraita, 21-minuuttinen making of sekä traileri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy