Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silent Fall – täydellinen murha

Silent Fall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02719EAN: 6420201171066

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

War­de­nien va­ra­kas avio­pa­ri on teu­ras­tet­tu omaan asun­toon­sa, jäl­ki­kas­vus­ta toi­nen on kaa­pis­sa ja toi­nen ve­ri­nen veit­si käpälässään.

War­de­nien va­ra­kas avio­pa­ri on teu­ras­tet­tu omaan asun­toon­sa, jäl­ki­kas­vus­ta toi­nen on kaa­pis­sa ja toi­nen ve­ri­nen veit­si käpälässään. Al­kua­se­tel­ma on ysä­rit­ril­le­rimäi­nen, ja lap­sip­sy­ko­lo­gi Jack Rai­ner al­kaa avaa­maan ta­paus­ta omil­la me­to­deil­laan. Sitähän ei kau­pun­gin jo­ka puo­lel­la su­vai­ta.
1990-lu­vun tril­le­ri­tul­va-ai­ka­kau­den tun­te­mat­to­mam­man ylijäämän jul­kai­se­mi­nen kym­me­nen vuot­ta myö­hem­min tun­tuu ih­meel­li­seltä. Tie­detään to­ki pa­ket­ti­myyn­nit, jois­sa os­te­taan tuot­tei­ta, joi­ta ei ha­lut­tai­si­kaan. On kui­ten­kin pak­ko ar­vel­la kä­dessä pi­deltävän le­vyn pai­nos-, ja var­sin­kin myyn­timäärän ole­van sieltä pie­nimmästä päästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Mauton ja hajuton kuva, häiriötön siinä samalla. Tummuutta. Suppea äänimatto. Ei lisiä. (VA)
14/09/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy