Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nicholas Nicklebyn elämä ja seikkailut

Nicholas Nickleby 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108526EAN: 6438044013856

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Dic­ken­sin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti­na pä­tevä.

Char­les Dic­ken­sin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti­na pä­tevä. Muu­ta­ma koh­taus ta­voit­taa hie­nos­ti sen­ti­men­taa­li­sen ta­son, jo­ka on vain otet­ta­va vas­taan il­man kyy­ni­siä tun­tei­ta. Haus­kaa­kin osa­taan pitää. Ta­ri­nan suu­rin an­sio on kak­si­ja­koi­ses­sa ra­ken­tees­sa. Toi­nen isättö­mistä lap­sis­ta si­joi­te­taan rik­kaa­seen, toi­nen köyhään miljöö­seen. Kum­pi lie­nee on­nel­li­sem­pi?
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy