Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Charlie Banksin elämänkoulu

The Education of Charlie Banks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210324EAN: 5050582713527

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Col­le­ge-­lef­fa kämp­pik­sistä, joi­den ku­viot me­nevät se­kai­sin kun van­ha ko­vis­ka­ve­ri il­maan­tuu vie­rai­sil­le.

Col­le­ge-lef­fa kämp­pik­sistä, joi­den ku­viot me­nevät se­kai­sin kun van­ha ko­vis­ka­ve­ri il­maan­tuu vie­rai­sil­le. Ka­pi­nal­li­nen hur­mu­ri on hit­ti tyttö­jen kes­kuu­des­sa, mut­ta on vain ajan ky­sy­mys kos­ka ka­ve­rin vä­ki­val­tai­nen luon­ne tuo ka­run päätök­sen huo­let­to­mal­le opis­ke­li­jaelämäl­le. Suu­ri ta­ri­nan kaa­ri puut­tuu, ja lo­pul­ta ko­ko­nai­suus jää te­ko­ko­vis­te­le­vak­si pa­lak­si sa­tun­nais­ta elämää.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni. Kuva on hitusen tukkoinen ja kohinainen, mutta päällisin puolin täysin kelvollinen. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy