Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Watcher

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kea­nu Ree­ves sar­ja­mur­haa­ja­na, Ja­mes Spa­der her­mon­sa me­nettä­neenä FBI-a­gent­ti­na.

Kea­nu Ree­ves sar­ja­mur­haa­ja­na, Ja­mes Spa­der her­mon­sa me­nettä­neenä FBI-a­gent­ti­na. Mur­haa­ja an­taa vih­jeitä ja po­lii­si on ai­na hie­man jäl­jessä. Kuu­los­taa hie­man kli­sei­seltä, mut­ta to­teu­tus on am­mat­ti­tai­tois­ta. Lop­pu­het­ket tun­tu­vat jo tyl­siltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti kiitettävää tasoa. Loppupuolella tömähtelee tosissaan. Ääni katkeaa hetkeksi loppupuolella. Ekstroissa faktaruutuja, biografiat. DVD-ROM-osiossa näytönsäästäjiä ja webbilinkit. R1-versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy