Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yojimbo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
2.17
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Criterion) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut liian ja­pa­ni­lai­nen.

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut liian ja­pa­ni­lai­nen. Ym­pyrä sul­keu­tui tässä­kin: oh­jaa­ja ot­ti la­ji­tyy­pik­si wes­ter­nin, mut­ta pu­ki hah­mo­jen pääl­le sa­mu­raia­sut. Ser­gio Leo­ne ot­ti myö­hem­min Ku­ro­sawan ta­ri­nan ja muut­ti sen ita­lowes­ter­nik­si. Lo­pul­ta Wal­ter Hill muut­ti rii­dan­kylväjä-ta­ri­nan gangs­te­ri­ke­hyk­siin. Al­ku­peräi­nen on eni­ten vei­ja­ri­ta­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva, joka on hieman parempi kuin Mei Ah -yhtiön versio, jota haittaisi teräksen sinertävä sävy ja printtiviat. Rakeisuutta ja kuvakohinaa on tässäkin, mutta selvästi vähemmän. Mei Ah -levyn 5.1-ääni ei käytännössä ollut monoa kummempi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Akira Kurosawa
Pääosissa: Toshiro Mifune
Tarina: Akira Kurosawa Ryuzo Kikushima
Kuvaus: Kazuo Miyagawa
Musiikki: Masaru Sato

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy