Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kandidaatti

The Contender 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Scanbox Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Scanbox ) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van ai­he muis­tut­taa Tu­run ta­paus­ta, kun po­pu­lis­ti­nen kau­pun­gin­val­tuu­tet­tu hei­lut­te­li pu­hu­japöntössä kol­le­gas­taan net­tiin le­vi­tet­tyjä alas­ton­ku­via.

Elo­ku­van ai­he muis­tut­taa Tu­run ta­paus­ta, kun po­pu­lis­ti­nen kau­pun­gin­val­tuu­tet­tu hei­lut­te­li pu­hu­japöntössä kol­le­gas­taan net­tiin le­vi­tet­tyjä alas­ton­ku­via. USA:n en­simmäi­sek­si va­rap­re­si­den­tik­si eh­do­tet­tu se­naat­to­ri (u­pea Joan Al­len) jou­tuu vas­taa­van tör­ky­kam­pan­jan koh­teek­si. Eri­no­mai­nen po­liit­ti­nen tril­le­ri, jo­ka malt­taa py­syä asias­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy