Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman - kahden levyn erikoisjulkaisu

Batman Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96257EAN: 7321944043209

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen osa Bat­ma­nin uut­ta kro­nik­kaa.

En­simmäi­nen osa Bat­ma­nin uut­ta kro­nik­kaa. Bob Ka­nen 1940-lu­vul­la kar­ri­koi­den piirtämä san­ka­ri muut­tui kak­si vuo­si­kym­mentä myö­hem­min camp­huu­mo­rik­si, kun­nes nou­si fe­nik­senä Dark Knight -sar­ja­ku­vien tum­mak­si kos­ta­jak­si.
Tim Bur­to­nin Bat­man tar­joaa pal­jon hu­pia sar­ja­ku­va­maail­mas­ta pitä­vil­le. Mic­hael Kea­ton on pä­tevä pääo­sas­sa, mut­ta Jack Nic­hol­son va­ras­taa hä­peämättömäs­ti shown Jo­ke­ri­na. Oh­jaa­ja on luul­ta­vas­ti hie­man pidä­tel­lyt it­seään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahden levyn erikoisjulkaisu tarjoaa varhaiseen perusversioon verrattuna tarkemman ja levollisemman kuvan. Kuvasuhde on entistä kauempana alkuperäisestä teatteriversiosta, mutta tuo lisää kuvainfromaatiota ylös. DTS-ääniraita tuo lisää muhkeutta jo aiemminkin valmistusajankohtaansa nähden iskevään soundiin. Ekstroissa kommenttiraita, 41+2+72+13+7 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy