Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kick-Ass

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582962888

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kick-Assin kotikutoiset nuoret supersankarit potkivat konnia sillä aikaa kun kaakao jäähtyy. Naamioissa Aaron Johnson ja Chloe Moretz. (kuvateksti: HB)
Kick-Assin kotikutoiset nuoret supersankarit potkivat konnia sillä aikaa kun kaakao jäähtyy. Naamioissa Aaron Johnson ja Chloe Moretz. (kuvateksti: HB)

Elokuva

Val­loit­ta­van eri­lai­nen su­per­san­ka­rie­lo­ku­va ta­vik­ses­ta, jo­ka löytää it­sestään riittäväs­ti roh­keut­ta ryh­tyäk­seen viat­to­mien suo­je­li­jak­si, mut­ta ei riittäväs­ti tai­toa ol­lak­seen tässä hyvä.

Val­loit­ta­van eri­lai­nen su­per­san­ka­rie­lo­ku­va ta­vik­ses­ta (Aa­ron John­son), jo­ka löytää it­sestään riittäväs­ti roh­keut­ta ryh­tyäk­seen viat­to­mien suo­je­li­jak­si, mut­ta ei riittäväs­ti tai­toa ol­lak­seen tässä hyvä. On­nek­kaas­ti muu­ta­man you­tu­be-hi­tin myötä löy­tyy pys­tyväm­pi var­joau­teur (Ni­co­las Ca­ge), jon­ka te­ko­jen va­na­ve­dessä myös san­ka­rim­me saa tur­val­li­sen ta­van ko­kea pa­ran­ta­van­sa maail­maa.
Rai­kas gen­re­pa­ro­dia hy­ker­ryttää alus­ta lop­puun, ja on­nis­tuu välttämään kaik­ki teennäi­syy­den ja api­noin­nin su­den­kuo­pat. Vit­sit osu­vat hyvällä hyö­ty­suh­teel­la ja asen­ne on muu­ten­kin let­keän il­ki­ku­ri­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Värit poksahteletavat kirkkaina, detaljit säilyvät varjoissakin eikä strobojen ja suuliekkien värittämät loppuyhteenoton vaiheetkaan puuroudu. Myös ääniraita mukailee maukkaasti supersankari-elokuvien vaatimuksia. Ekstroissa lupsakka ohjaajan kommenttiraita ja yhden elokuvan verran koosteita elokuvan alkuperästä ja synnystä (yht. 133 min.). Elokuva on julkaistu sekä ykkös- että kakkososan sisältävänä boksina. (IJ)
09/02/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy