Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Lost City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023611

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­le­kii­ni-­no­vel­lis­ti tem­pais­taan mu­kaan vii­dak­ko­seik­kai­luun yh­dessä kir­jo­jen­sa kan­si­ku­va­po­jun kans­sa.

Har­le­kii­ni-no­vel­lis­ti (Sand­ra Bul­lock) tem­pais­taan mu­kaan vii­dak­ko­seik­kai­luun yh­dessä kir­jo­jen­sa kan­si­ku­va­po­jun (C­han­ning Ta­tum) kans­sa. Jääräpäi­sen seik­kai­lun taus­ta­pi­ru­na nähdään it­se Har­ry Pot­ter, Da­niel Radc­lif­fe, eikä ku­kaan köö­ristä ot­taa sop­paa tur­han va­ka­vis­saan, mut­ta ei liioin lyö lek­ke­rik­sikään. Jo­pa Brad Pitt pii­pah­taa ku­viois­sa.
Ta­ka­vuo­sien hit­tiä "Vih­reän ti­man­tin metsäs­tys" jo­viaa­lis­ti muis­tut­ta­va ja tätä kek­se­liääs­ti mo­der­ni­soi­va epi­so­di säi­lyttää mai­nios­ti ot­teen­sa lä­pi ko­ko seik­kai­lun. Läppä lentää kek­se­liääs­ti ja po­ke­ri­kin pitää kai­kes­ta ä­lyttö­myy­destä huo­li­mat­ta. Na­se­vil­la sut­kau­tuk­sil­la pip­pu­roi­tu dia­lo­gi tar­joi­lee sel­lai­sia hel­miä ku­ten Bul­loc­kin ja Ta­tu­min vuo­ro­pu­he­lu: "I’m a wo­man, I can’t mansp­lain anyt­hing", mi­hin Ta­tu­min vas­taus on poi­ka­mai­sen re­hel­li­ses­ti "I’m a fe­mi­nist and I think wo­men can do anyt­hing men can do”, tai ta­ri­nan me­ta­ta­sol­le nou­se­va to­tea­mus ”­Don’t jud­ge a book by its co­ver.”
Hyvän­tuu­li­se­na kesä­viih­teenä tämä on mui­kea ta­paus.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on skarppi, värikylläinen ja läpeensä vakaa. Anti on ääniraitaa myöten vetreän mielikuvituksekasta ja tenhoavan energistä.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja seitsemän koostetta. (IJ)
21/07/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy