Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kuin kissat ja koirat

Cats & Dogs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 103083  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kis­sat ja koi­rat al­ka­vat käydä mo­der­neis­ta agent­tie­lo­ku­vis­ta tu­tuin tek­ni­sin vem­pai­min so­taa toi­siaan vas­taan.

Kis­sat ja koi­rat al­ka­vat käydä mo­der­neis­ta agent­tie­lo­ku­vis­ta tu­tuin tek­ni­sin vem­pai­min so­taa toi­siaan vas­taan. Lem­mik­kien omis­ta­jat ovat au­tuaan tietämättö­miä ko­ko mel­la­kas­ta. Mau­ton­ta me­noa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, 14 min. HBO-dokumentti, storyboard-vertailua, 6 min. dokumentti, traileri ja yksi kätketty lisä. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Lawrence Guterman
Pääosissa: Jeff Goldblum
Tarina: John Requa Glenn Ficarra
Kuvaus: Julio Macat
Musiikki: John Debney

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy