Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fantasy Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jok­see­kin viih­dyttävä kau­hui­lu, jos­sa mys­ti­nen kaik­ki fan­ta­siat to­teut­ta­va tai­ka­voi­ma­saa­ri tar­joaa näyttämön säikäyt­te­ly­koh­tauk­sil­le.

Jok­see­kin viih­dyttävä kau­hui­lu, jos­sa mys­ti­nen kaik­ki fan­ta­siat to­teut­ta­va tai­ka­voi­ma­saa­ri tar­joaa näyttämön säikäyt­te­ly­koh­tauk­sil­le. Men­nei­syy­den haa­voi­hin yri­tetään lii­ma­ta laas­ta­ria. Al­kuun hy­vin luis­ta­vat fan­ta­siat läh­tevät vää­ril­le rai­teil­le ja sit­ten kaik­ki me­nee­kin päin metsää.
P­sy­ko­lo­gi­set mie­li­lei­kit ovat tämän gen­ren edus­ta­jis­sa mel­ko löy­hissä kan­ta­mis­sa, mut­ta haus­kaa voi sil­ti näi­den­kin tuo­tan­to­jen kans­sa ol­la kun kau­niit näyt­te­lijät juok­se­vat, huu­ta­vat ja hei­lu­vat. Ote on tehdä ke­vyttä ja viih­dyttävää pop­kor­nia. Pe­rus­set­tiä Blum­hou­sen, Get Ou­tin ja Hal­lowee­nin tuot­ta­jil­ta, eli ta­sais­ta laa­tua il­man tur­hia tai­teel­li­sia as­pi­raa­tioi­ta.
Sisältää Un­ra­ted cut ja theat­ri­cal ver­sion

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton ja tarkka Blu-Ray kuva ja ääni. Ekstroisssa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja koosteita. (EM)
18/01/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy