Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ride Along 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083071059

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Je­pa­ri­hen­ki­nen toi­min­ta­ko­me­dia pe­laa pä­teväs­ti kes­ki­kenttää nou­dat­taen lu­ke­mat­to­mien edeltä­jiensä luo­maa pe­li­kir­jaa — ajoit­tain jo­pa ai­nek­sia ener­gi­ses­ti mik­sa­ten.

Je­pa­ri­hen­ki­nen toi­min­ta­ko­me­dia pe­laa pä­teväs­ti kes­ki­kenttää nou­dat­taen lu­ke­mat­to­mien edeltä­jiensä luo­maa pe­li­kir­jaa — ajoit­tain jo­pa ai­nek­sia ener­gi­ses­ti mik­sa­ten. Ykkö­so­sas­ta tut­tu, mut­ta yhä vas­ta­ha­koi­nen työ­pa­ri (I­ce Cu­be ja Ke­vin Hart) toi­lai­le­vat nyt tiensä kylmäpäi­sen mia­mi­lai­sen gangs­tan (Ben­ja­min Pratt) jäl­jil­le sa­maan ai­kaan kun toi­sen on tar­koi­tus val­mis­tau­tua häi­hinsä.
Tämän tai­dok­kaam­min ei tyhjäpäistä toi­min­ta­ko­me­diaa juu­ri voi tehdä. Ko­hel­lus toi­mii viih­dyttäväs­ti, jän­ni­tys­mo­ment­ti on täy­sin lap­siystäväl­li­ses­ti ki­ris­tet­ty ja jo­ku­nen vit­si siellä täällä tun­tuu perä­ti oi­val­ta­val­ta. Ice Cu­be ja Ke­vin Hart tois­ta­vat roo­lin­sa edel­li­so­sas­ta. Uu­te­na pe­laa­ja­na on Kau­hea kank­ku­nen -saa­gas­ta tut­tu Ken Jeong, jo­ka ka­na­voi tässä ai­na­kin Joe Pes­ciä Tap­pa­va Ase 3:s­ta. Tyy­li­puh­das­ta sty­rok­sia lup­po­het­kiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän tarkka ja värikylläinen kuva pysyy hyvin mukana toiminnassa. Dialogivetoinen ääniraita popittaa ja rymistelee asiallisesti joskin myönnettävän geneerisesti. Suppeissa ekstroissa poistettuja kohtauksia (9 min.), mokia (4 min.) ja neljä sekalaista koostetta (yht. 13 min.). (IJ)
06/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy