Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Rite

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 255218EAN: 5051895070741

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam Fried­ki­nin Ma­naa­jan jäl­keen on ka­to­li­sen kir­kon de­mo­nin kar­kot­ta­jis­ta teh­ty lee­gio elo­ku­via.

Wil­liam Fried­ki­nin Ma­naa­jan jäl­keen on ka­to­li­sen kir­kon de­mo­nin kar­kot­ta­jis­ta teh­ty lee­gio elo­ku­via. Har­vo­ja kui­ten­kaan kat­soo mie­len­kiin­nol­la puo­leen vä­liin saak­ka ku­ten on The Ri­te –e­lo­ku­vas­sa lai­ta. Sit­ten hom­ma ha­joaa sa­nan­mu­kai­ses­ti pil­viin.
Ant­ho­ny Hop­kin­sis­sa riittää vielä vir­taa fi­ren­zeläi­senä ma­naa­ja­na, mut­ta muu kaar­ti kal­pe­nee rin­nal­la. Hop­kin­sin uraa kun­nioi­te­taan kah­des­sa koh­tauk­ses­sa. En­simmäi­sessä hän kat­soo ik­ku­nan­ris­ti­koi­den lä­pi kuin Han­ni­bal Lec­ter pak­ko­pai­das­saan. Myös In­dian-e­lo­ku­vaan vii­ta­taan moot­to­ri­pyörää ihas­tel­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimiva kuva ja ääniraita, mutta kumpikaan ei erityisesti ylevöitä oloa. Ekstroissa 7 min. dokumentti, 13 min. poistettuja kohtauksia ja 2 min. vaihtoehtoloppu. Levyllä on digitaalinen kopiomahdollisuus. (PS)
12/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy