Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Rite

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 255218EAN: 5051895070741

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam Fried­ki­nin Ma­naa­jan jäl­keen on ka­to­li­sen kir­kon de­mo­nin kar­kot­ta­jis­ta teh­ty lee­gio elo­ku­via.

Wil­liam Fried­ki­nin Ma­naa­jan jäl­keen on ka­to­li­sen kir­kon de­mo­nin kar­kot­ta­jis­ta teh­ty lee­gio elo­ku­via. Har­vo­ja kui­ten­kaan kat­soo mie­len­kiin­nol­la puo­leen vä­liin saak­ka ku­ten on The Ri­te –e­lo­ku­vas­sa lai­ta. Sit­ten hom­ma ha­joaa sa­nan­mu­kai­ses­ti pil­viin.
Ant­ho­ny Hop­kin­sis­sa riittää vielä vir­taa fi­ren­zeläi­senä ma­naa­ja­na, mut­ta muu kaar­ti kal­pe­nee rin­nal­la. Hop­kin­sin uraa kun­nioi­te­taan kah­des­sa koh­tauk­ses­sa. En­simmäi­sessä hän kat­soo ik­ku­nan­ris­ti­koi­den lä­pi kuin Han­ni­bal Lec­ter pak­ko­pai­das­saan. Myös In­dian-e­lo­ku­vaan vii­ta­taan moot­to­ri­pyörää ihas­tel­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimiva kuva ja ääniraita, mutta kumpikaan ei erityisesti ylevöitä oloa. Ekstroissa 7 min. dokumentti, 13 min. poistettuja kohtauksia ja 2 min. vaihtoehtoloppu. Levyllä on digitaalinen kopiomahdollisuus. (PS)
12/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy