Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Numb

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206755EAN: 7046681002998

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kä­si­kir­joit­ta­ja se­koaa pol­tet­tuaan hie­man ma­ria ja tur­tuu kaik­keen ympä­rillään kun­nes lä­hes yhtä eri­koi­nen kau­no­tar as­tuu ku­vioi­hin.

Kä­si­kir­joit­ta­ja (F­ren­dien Matt­hew Per­ry) se­koaa pol­tet­tuaan hie­man ma­ria ja tur­tuu kaik­keen ympä­rillään kun­nes lä­hes yhtä eri­koi­nen kau­no­tar as­tuu ku­vioi­hin. Mil­tei yk­si­no­maan sein­feldmäi­sestä kom­men­taa­ris­ta ko­koon kur­sit­tu elo­ku­va avau­tuu kuin koos­te net­tic­ha­tin na­se­vim­mis­ta elämän­huo­miois­ta – hu­vit­taen pai­koin, mut­ta vail­la minkään­lais­ta kiin­ty­mystä ta­ri­nan hah­moi­hin tai ta­pah­tu­miin. Ai­na­kin elo­ku­van ni­mi on hy­vin osu­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, tarkka ja miellyttävän levollinen kuva. Minimalistinen ääniraita luottaa ennen kaikkea dialogiin, mutta on kauttaaltaan toimivan tasokas. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy