Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Numb

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206755EAN: 7046681002998

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kä­si­kir­joit­ta­ja se­koaa pol­tet­tuaan hie­man ma­ria ja tur­tuu kaik­keen ympä­rillään kun­nes lä­hes yhtä eri­koi­nen kau­no­tar as­tuu ku­vioi­hin.

Kä­si­kir­joit­ta­ja (F­ren­dien Matt­hew Per­ry) se­koaa pol­tet­tuaan hie­man ma­ria ja tur­tuu kaik­keen ympä­rillään kun­nes lä­hes yhtä eri­koi­nen kau­no­tar as­tuu ku­vioi­hin. Mil­tei yk­si­no­maan sein­feldmäi­sestä kom­men­taa­ris­ta ko­koon kur­sit­tu elo­ku­va avau­tuu kuin koos­te net­tic­ha­tin na­se­vim­mis­ta elämän­huo­miois­ta – hu­vit­taen pai­koin, mut­ta vail­la minkään­lais­ta kiin­ty­mystä ta­ri­nan hah­moi­hin tai ta­pah­tu­miin. Ai­na­kin elo­ku­van ni­mi on hy­vin osu­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, tarkka ja miellyttävän levollinen kuva. Minimalistinen ääniraita luottaa ennen kaikkea dialogiin, mutta on kauttaaltaan toimivan tasokas. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy