Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Paranorman - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582924480

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Jos Pi­xar yllät­ti loih­ti­mal­la elot­to­mis­ta au­tois­ta elä­viä ja sym­paat­ti­sia san­ka­rei­ta niin tämä elo­ku­va te­kee sa­man­lai­sen hat­tu­tem­pun luo­mal­la ve­toa­van ja myös ver­rat­tain lap­siystäväl­li­sen seik­kai­lun kuol­lei­den kans­sa jut­te­le­vas­ta ja zom­be­ja fa­nit­ta­vas­ta pik­ku­po­jas­ta.

Jos Pi­xar yllät­ti loih­ti­mal­la elot­to­mis­ta au­tois­ta elä­viä ja sym­paat­ti­sia san­ka­rei­ta niin tämä elo­ku­va te­kee sa­man­lai­sen hat­tu­tem­pun luo­mal­la ve­toa­van ja myös ver­rat­tain lap­siystäväl­li­sen seik­kai­lun kuol­lei­den kans­sa jut­te­le­vas­ta ja zom­be­ja fa­nit­ta­vas­ta pik­ku­po­jas­ta. Ihail­ta­van terävällä huu­mo­ril­la va­rus­tet­tu ja old skool -hen­gessä to­del­la viit­se­liäänä va­ha-a­ni­maa­tio­na to­teu­tet­tu elo­ku­va aloit­taa lup­sa­kan jo­viaa­lein nuo­tein ja kiih­dyttää sy­ketään koh­ti pyör­re­myrs­kymäistä fi­naa­lia. Eri­tyi­sen pe­lot­ta­vak­si me­no ei äi­dy, mut­ta ikä­ra­ja 12 tun­tuu eri­tyi­ses­ti ää­ni­rai­dan te­ho huo­mioi­den pe­rus­tel­lul­ta

Kuva & ääni

Komea kuva ja kauniin soljuva ääniraita. Tilakuva toimii tyylikkäästi ja vaha-animaatio itsessäänkin on kunniotustaherättävän ilmeikästä ja liikkeeltään sulavaa. Elävä musiikkiraita huomio genren hyvin ja lisää jännitystä strategisiin kohtauksiin.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajajien kommenttiraita, making of (41 min.), esivisualisointeja ja viihdyttävä sarja lyhyitä koosteita elokuvan tekemisestä ja taustoista (15 min.). (IJ)
15/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy