Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Family Man

Perhe on paras 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­kiin­tu­nut­ta Ni­co­las Ca­gea in­hot­taa men­nei­syy­tensä vä­ki­val­tae­lo­ku­vis­sa, jo­ten nyt on per­hed­raa­man/­ko­me­dian vuo­ro.

Va­kiin­tu­nut­ta Ni­co­las Ca­gea in­hot­taa men­nei­syy­tensä vä­ki­val­tae­lo­ku­vis­sa, jo­ten nyt on per­hed­raa­man/­ko­me­dian vuo­ro.
F­rom Ric­hes to Rags -ta­ri­na. Poi­ka­mies pan­kin­joh­ta­ja herää jou­luaa­mu­na ja huo­maa ole­van­sa ren­gas­myyjä, kah­den lap­sen lä­hiöisä. Ku­vaa hy­vin sitä, kuin­ka mies on usein hie­man si­vul­li­nen jo­pa omas­sa per­heessään, mut­ta oh­jaa­jan pau­kut eivät ikävä kyllä riitä lop­puun saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, josta vain kaikkein tarkkaavaisin löytää hiuksenhienoa elämistä. Hillitty, dialogipainotteinen ääniraita. Ekstroissa traileri, 20 min. mainosdokumentti, musiikkivideo, 9 poistettua kohtausta ja 9 epäonnistunutta kohtausta ja Hi Jack -montaasi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Brett Ratner
Pääosissa: Nicolas Cage
Tarina: David Diamond David Weissman
Kuvaus: Dante Spinotti
Musiikki: Danny Elfman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy