Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Family Man

Perhe on paras 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­kiin­tu­nut­ta Ni­co­las Ca­gea in­hot­taa men­nei­syy­tensä vä­ki­val­tae­lo­ku­vis­sa, jo­ten nyt on per­hed­raa­man/­ko­me­dian vuo­ro.

Va­kiin­tu­nut­ta Ni­co­las Ca­gea in­hot­taa men­nei­syy­tensä vä­ki­val­tae­lo­ku­vis­sa, jo­ten nyt on per­hed­raa­man/­ko­me­dian vuo­ro.
F­rom Ric­hes to Rags -ta­ri­na. Poi­ka­mies pan­kin­joh­ta­ja herää jou­luaa­mu­na ja huo­maa ole­van­sa ren­gas­myyjä, kah­den lap­sen lä­hiöisä. Ku­vaa hy­vin sitä, kuin­ka mies on usein hie­man si­vul­li­nen jo­pa omas­sa per­heessään, mut­ta oh­jaa­jan pau­kut eivät ikävä kyllä riitä lop­puun saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, josta vain kaikkein tarkkaavaisin löytää hiuksenhienoa elämistä. Hillitty, dialogipainotteinen ääniraita. Ekstroissa traileri, 20 min. mainosdokumentti, musiikkivideo, 9 poistettua kohtausta ja 9 epäonnistunutta kohtausta ja Hi Jack -montaasi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Brett Ratner
Pääosissa: Nicolas Cage
Tarina: David Diamond David Weissman
Kuvaus: Dante Spinotti
Musiikki: Danny Elfman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy