Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kullan kiilto silmissä

Chain of Fools 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­jo­ko­me­dia saa­mat­to­mas­ta par­tu­ris­ta, jo­ka sat­tu­man kaut­ta pää­see kä­sik­si va­ras­tet­tui­hin keräi­ly­ko­li­koi­hin.

Kah­jo­ko­me­dia saa­mat­to­mas­ta par­tu­ris­ta (hö­nelö Ste­ve Zahn), jo­ka sat­tu­man kaut­ta pää­see kä­sik­si va­ras­tet­tui­hin keräi­ly­ko­li­koi­hin.
Pääo­saa lu­kuun ot­ta­mat­ta hyvä kas­ti: Sal­ma Hayek play­boy-po­lii­si­na, lois­ta­va Eli­jah Wood alaikäi­senä palk­ka­mur­haa­ja­na ja Jeff Goldb­lum pik­ku­kon­na­na, jol­la on ai­na­kin yh­deksän elämää.
Muu­ta­ma sket­si suo­ras­taan räjäyttää pan­kin, mut­ta hyö­ty­suh­de kes­toon näh­den jää kui­ten­kin al­hai­sek­si. Da­vid Hy­de-Pier­cellä ja La­ra Flynn Boy­lel­la mai­niot pik­ku­roo­lit.

Kuva, ääni & ekstrat

Sävyltään hieman kelmeä, mutta kiitettävän rauhallinen ja tarkka kuva. Tehosteita ja musiikkia on ajoittain hajautettu myös takakanaviin, mutta pääosin äänimaailma on vaatimattoman kapea-alainen. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy