Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pikku prinssi

The Little Prince 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Cinema MondoKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6430061850131

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­sik­ko­sa­tuun pe­rus­tu­va ani­maa­tioe­lo­ku­va mo­der­ni­soi sinällään ajat­to­man ta­ri­nan­sa ny­kypäivään mauk­kaas­ti.

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­sik­ko­sa­tuun pe­rus­tu­va ani­maa­tioe­lo­ku­va mo­der­ni­soi sinällään ajat­to­man ta­ri­nan­sa ny­kypäivään mauk­kaas­ti. Elo­ku­va juot­taa yh­teen ny­kypäivän ai­kuis­mais­ta suo­ri­tu­sah­dis­tus­ta ja lap­sen­mie­li­sen ra­ja­ton­ta seik­kai­lu­mieltä ta­val­la, jo­ka tun­tuu us­kol­li­sel­ta al­ku­peräis­teok­sen hen­gel­le.
Tässä äi­tinsä ura­tiel­le pa­tis­ta­ma kou­lu­lais­tyttö löytää naa­pu­ris­ta kes­ken­kas­vui­sen pap­pa­rai­sen, jo­ka ker­too hä­nel­le ta­ri­nan koh­taa­mas­taan pik­kup­rins­sistä. Seik­kai­lu­mie­li­nen silmä­kark­ki ja hyvän­tuu­li­nen hat­ta­ra lyövät tässä pal­kit­se­vas­ti kättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Nätin hallittu animaatiojälki on elävää ja seikkaperäistä, ja ilme löytääkin kivan tasapainon vanhan piirroskirjan ja nykyodotusten välistä. Hyvä suomenkielinen dubbaus ja virkeä musiikkiraita. Mukana myös alkuperäinen englanninkielinen ääniraita DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa. Ekstraton. (IJ)
10/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy