Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pako vankileiriltä

Die verlorene Zeit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194057519

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jän­ni­tystä ja draa­maa eläväs­ti yh­distävä sak­sa­lai­se­lo­ku­va ker­too kes­ki­tys­lei­rillä ta­van­neen pa­rin ta­ri­nan, jo­ka ta­voit­taa odot­ta­mat­to­man hy­vin Ro­meon ja Ju­lian sä­vyjä.

Jän­ni­tystä ja draa­maa eläväs­ti yh­distävä sak­sa­lai­se­lo­ku­va ker­too kes­ki­tys­lei­rillä ta­van­neen pa­rin ta­ri­nan, jo­ka ta­voit­taa odot­ta­mat­to­man hy­vin Ro­meon ja Ju­lian sä­vyjä. Yhtä ai­kaa ins­pi­roi­va ja hil­jai­sel­la ta­val­la ki­peä elo­ku­va välttää ho­lo­kaus­ti­ku­vaus­ten ää­ripäät ja kes­kit­tyy ve­toa­viin hah­moi­hin­sa ja hyvään ta­ri­naan­sa.
Kah­des­sa ajas­sa kul­ke­va ker­ron­ta tun­tuu aluk­si töksähtävältä, mut­ta kun elo­ku­va tästä huo­li­mat­ta on­nis­tuu luo­maan jän­ni­tystä paon vai­hei­siin täy­tyy to­teus­ta pitää on­nis­tu­nee­na. Kun tähän vielä lisätään viit­se­liäs pe­rio­di-il­me ja vir­keä au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si al­kaa kä­sillä ol­la var­sin ten­hoa­va elo­ku­va­ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva luo maailmansa elävästi ja formaatin puitteissa myös erottelevasti. Luontevasti monikielinen ääniraita luo tunnelmansa vähin elein mutta onnistuneesti. Ekstroissa traileri. (IJ)
27/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy