Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kotkat kuuntelevat

Where Eagles Dare 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 77331EAN: 7321944651862

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha kun­non Mac­Lean-­seik­kai­lu on kestä­nyt ai­kaa ih­meen hy­vin.

Van­ha kun­non Mac­Lean-seik­kai­lu on kestä­nyt ai­kaa ih­meen hy­vin. Liit­tou­tu­nei­den ryhmä läh­tee suo­rit­ta­maan mah­do­ton­ta kom­man­do­tehtävää Sak­san sydä­messä toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.
Vas­ta­pai­net­ta saa­daan brit­tiup­see­ri (Ric­hard Bu­ton uh­mak­kaim­mil­laan) ja jenk­ki­kol­le­gan (C­lint Eas­twood kylmä­her­moi­se­na) vä­li­sestä jän­nit­teestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ällistyttävän tarkka kuva. Kauniit värit ja laadukas toisto varsinkin ulkokohtauksissa. Ääniraita on maltettu miksata maltilla 5.1:ksi. Ekstroihin on tallennettu 12 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy