Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

3-way

Three Way 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Columbia Tri-Star (UKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109831EAN: 5050582264807

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tri-Star (U) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man uni­nen tril­le­ri mie­hestä, jo­ka ajat­te­lee ryh­tyvänsä vä­likä­dek­si kuul­tuaan sat­tu­mal­ta ra­hak­kaas­ta kid­nap­paus­suun­ni­tel­mas­ta.

Hie­man uni­nen tril­le­ri mie­hestä (John Doe/­Mies vail­la ni­meä -sar­jan pääo­sas­ta ehkä par­hai­ten muis­tet­tu Do­mi­nic Pur­cell), jo­ka ajat­te­lee ryh­tyvänsä vä­likä­dek­si kuul­tuaan sat­tu­mal­ta ra­hak­kaas­ta kid­nap­paus­suun­ni­tel­mas­ta. Vai­voin oma­peräi­nen ta­ri­na ete­nee nih­keäs­ti, mut­ta näyt­te­lijä­va­lin­nat ovat on­nis­tu­nei­ta — lois­to­suo­ri­tuk­sia ei kylläkään nähdä, mut­ta sym­paat­tis­ten näyt­te­lijöi­den an­sios­ta hah­mois­ta voi vä­littää. Pe­rus­tuu pulp-kir­jai­li­ja Gil Brewe­rin vuon­na 1963 il­mes­ty­nee­seen teok­seen "Wild to Pos­sess".

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti korkeatasoinen julkaisu. Kuva on kauttaaltaan sävykäs ja kiitettävän tarkka. Havaittavaa kohinaa tai reunavärinää ei käytännössä esiinny. Ääniraita on poikkeuksellisen tilava, miellyttävän musiikkipitoinen ja kaikin puolin huoliteltu, vaikka aina musiikkivalinnat eivät tunnu istuvan elokuvaan täydellisesti. Raidalle on ladattu myös matalimpia taajuuksia, mikä yllättää varsinkin alkukohtauksessa, mutta silti bassotoisto on ennemmin pehmeän musikaalinen kuin räjähtävän iskevä. Ekstroissa hyvä 4:3/DS -traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy