Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

War for the Planet of the Apes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740542

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­hal­li­sen verk­kai­ses­ti ete­nevä näytös vie Ce­sa­ril­ta per­heen ja heittää ko­ko köö­rin gu­la­gia muis­tut­ta­val­le van­ki­lei­ril­le kolk­koon vuo­ris­toon.

Rau­hal­li­sen verk­kai­ses­ti ete­nevä näytös vie Ce­sa­ril­ta per­heen ja heittää ko­ko köö­rin gu­la­gia muis­tut­ta­val­le van­ki­lei­ril­le kolk­koon vuo­ris­toon.
Miljööltään hui­kea seik­kai­lu kääntää elo­ku­vis­sa kes­kimää­rin näh­dyn pe­rin­tei­sen ih­mi­nen vs. eläi­met -a­se­tel­man pää­lael­leen, ku­ten tähän saa­gaan kuu­luu, ja heittäy­tyy it­se­riit­toi­sel­le tut­ki­mus­mat­kal­le in­hi­mil­li­syy­den ra­ja­maas­toon. Kar­keal­la kä­dellä piir­re­tyt ih­mi­set edus­ta­vat tässä pa­huut­ta ja aja­tuk­sel­la hönkäi­levät api­nat sitä sor­ret­tua osa­puol­ta, jon­ka kär­si­mys täy­tyy hy­vittää en­nem­min tai myö­hem­min.
Ko­vin mus­ta­val­koi­nen ja syn­nynnäi­sen fi­lo­so­fi­nen ee­pos käyn­nis­tyy hi­taas­ti, ja ete­nee sit­ten­kin ko­ros­te­tun hi­das­ve­toi­ses­ti, mut­ta tar­joaa tästä huo­li­mat­ta mie­len­kin­toi­sen aja­tus­lei­kin saa­gan­sa jat­kok­si.

Kuva & ääni

Huikea kuva on valtaosin lumoavan terävä ja värimaailmaaltaan elävä. Näin siitä huolimatta, että kyse on ilmeisesti 2K-tasossa masteroidusta elokuvasta, joka ei siten yllä puhtain jauhoin 4K-tasolle. Jokunen yksittäinen otos näyttääkin kieltämättä HD:ltä, mutta pääosin jälki on vaikuttavaa. Myös HDR-väritoisto on näyttävästi kohdillaan sateisten metsien ja lumen peittämien kolhojen vuorenhuippujen tulkkina.

Ekstrat

4K-version ekstroihin on taltioitu ohjaajan kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämältä HD-versiolta löytyy lisäksi mm. poistettuja kohtauksia ja koosteita. (IJ)
28/11/2017

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy