Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Tag

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745936

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wall St­reet Jour­na­lin ar­tik­ke­liin pe­rus­tu­va pos­ke­ton ta­ri­na ai­kui­sis­ta mie­histä, jot­ka ovat pe­lan­neet vii­mei­set 40 vuot­ta sa­maa hip­pa-­leik­kiä.

Wall St­reet Jour­na­lin ar­tik­ke­liin pe­rus­tu­va pos­ke­ton ta­ri­na ai­kui­sis­ta mie­histä, jot­ka ovat pe­lan­neet vii­mei­set 40 vuot­ta sa­maa hip­pa-leik­kiä. Oi­keas­ti. Jo­ka vuo­si yh­den kuu­kau­den ajan aja­tuk­set val­taa nuo­ruu­den huu­ma, poi­ka­mai­nen ska­ba ja eten­kin se yk­si, jo­ta ei kos­kaan ole saa­tu kiin­ni.
Kie­li­pos­kes­sa ö­ve­rik­si ve­det­ty ta­ri­na on mui­kea, mut­ta elo­ku­va­na tässä on tur­han pal­jon tyhjäkäyn­tiä, läm­pi­mik­si pu­hu­mis­ta ja kaa­vo­jen ko­lua­mis­ta. Haus­kaa kyllä on, mut­ta räväyttävän al­ku­koh­tauk­sen jäl­keen me­no taan­tuu pian yh­dek­si pitkäk­si sket­sik­si, jon­ka ju­ju al­kaa vä­hi­tel­len unoh­tua.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on luonnollinen, värikylläinen ja moitteettoman terävä. Ääniraita on soljuva, tarkoituksellisesti retroileva ja tehosteiden käytöltään kivuliaan iskevä. Ekstroissa hyvä, mutta harmillisen suppea kooste oikeista hippaajista (5 min.), poistettuja kohtauksia (6 min.) ja mokia (8 min). (IJ)
12/12/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy