Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 - Octopussy

007 - Mustekala 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1983Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Bond läh­tee ul­ko­maan­ko­men­nuk­sel­le, jo­ka vie hä­net muun muas­sa na­pi­tus­ten in­tia­lai­sen tii­ke­rin kans­sa ja Itä-­Sak­san muu­ria mit­tai­le­maan.

Ja­mes Bond (Ro­ger Moo­re) läh­tee ul­ko­maan­ko­men­nuk­sel­le, jo­ka vie hä­net muun muas­sa na­pi­tus­ten in­tia­lai­sen tii­ke­rin kans­sa ja Itä-Sak­san muu­ria mit­tai­le­maan. Fa­bergén pää­siäis­mu­nien ympä­ril­le ra­ken­tu­va juo­ni aset­taa idän ja län­nen vas­tak­kain yh­teistä maail­man­tu­hoa ap­ri­koi­maan.
Ni­mi­roo­lis­sa Mus­te­ka­la­na nähtävä Maud Adams pää­see en­simmäi­senä nai­se­na tois­ta ker­taa Bond-e­lo­ku­vaan uu­del­la hah­mol­la. Kul­tai­ses­sa asees­sa aiem­min näh­ty nai­nen te­ki it­se asias­sa vielä hat­tu­tem­pun heittäy­tymällä ekst­rak­si elo­ku­vas­sa "Kuo­le­man kat­se".
Aiem­min tämä elo­ku­va on ai­na tun­tu­nut raf­laa­vas­ti ni­me­tyltä vä­li­teok­sel­ta, jo­ka viih­dyttää, mut­ta ei lu­nas­ta paik­kaan­sa mie­leen­pai­nu­vim­pien 007-seik­kai­lu­jen jou­kos­sa. Ehkä ky­se on vä­hem­mistä kat­se­lu­ker­rois­ta, mut­ta nyt vuo­sien jäl­keen epi­so­di tun­tuu taas tuo­reel­ta ja mil­tei rea­lis­ti­sen ve­revältä kylmän­so­dan jännä­riltä. Elo­ku­van ni­mi­kin on it­se asias­sa peräi­sin Ian Fle­min­gin kynästä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja väritoistoltaan luonteva. Sulava ääniraita pysyy vaivatta mukana dialogissa, tehosteissa ja teemamusiikissa.

Ekstrat

Ekstroissa mainio kooste elokuvan synnystä (33 min.), tekijöiden kommenttiraitoja sekä sekalainen sarja koosteita, poistettuja kohtauksia, trailereita ja musiikkivideoita kömpelön valikon taakse piilotettuna. Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
20/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy