Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

From Hell

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 103295EAN: 7391772575920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­ti­sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­va From Hell oli ai­koi­naan hie­noi­nen pet­ty­mys.

Kult­ti­sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­va From Hell oli ai­koi­naan hie­noi­nen pet­ty­mys. sillä se tun­tui tar­joa­van ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä. Kol­men täh­den tuo­mio ei kui­ten­kaan py­sy­nyt, sillä ihas­tuin uu­sin­ta­kat­se­lul­la tyy­likkää­seen, ei vä­ki­val­lal­la mässäi­levään tul­kin­taan kuu­lus­ta (ja ku­lu­nees­ta) ai­hees­ta. Siitä ylimääräi­nen täh­ti.
Eihän tämä tie­tys­ti juu­ri­kaan uut­ta tar­joa: ri­kok­sia ei sel­vi­tet­ty, mikä viit­ta­si ku­nin­ga­tar Vik­to­rian kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sen hal­lin­non ol­leen osal­li­se­na. Kau­la kat­keaa bru­taa­lis­ti vain ker­ran. Pää­pai­no on oi­keas­sa tun­nel­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä laadultaan jo DVD:nä yksi parhaista. BD poistaa ne viimeisetkin aliasing-ongelmat, eikä välkkyviä vaakaviivoja näy. Maukkaasti elävä ääniraita erottelee hieman aiempaan totuttua tarkemmin. Ekstroissa kommenttiraita, 21 poistettua kohtausta kommentein (23 min.) ja triviaraita. Kahden levyn DVD-laitoksen 14 min. HBO-dokumentti ja viisi ohjelmakoostetta on jätetty pois. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy