Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dante 01

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206626EAN: 6416335177944

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lää­ke­tie­teel­li­siä ko­kei­ta van­geil­le te­kevä ava­ruu­sa­se­ma on miljöönä pe­rin kli­sei­nen.

Lää­ke­tie­teel­li­siä ko­kei­ta van­geil­le te­kevä ava­ruu­sa­se­ma on miljöönä pe­rin kli­sei­nen. Synk­kyys tun­tuu ras­kaal­ta hie­man sa­maan ta­paan kuin Alien 3:s­sa. Rans­ka­lai­soh­jaa­ja osaa kui­ten­kin ri­po­tel­la so­pi­vas­ti tie­tei­se­lo­ku­vil­le välttämätöntä mys­tee­rin il­ma­pii­riä.
Kun kat­so­ja saa­daan ih­met­te­lemään, mistä kai­kes­ta on­kaan ky­se, hän jää mu­ka­vas­ti kouk­kuun.
Il­mai­sua höys­tetään lai­noil­la Dan­te Alig­hie­ril­ta, mes­sias­ta­ruis­ta ja Pyhästä Yrjöstä. Yk­si täh­ti jää pois sik­si, et­tei ky­sy­myk­siin kos­kaan tu­le vas­taus­ta. Eipä tul­lut Ava­ruus­seik­kai­lu: 2001:stäkään, mut­ta se oli sentään eri­luo­kan elo­ku­va. Mik­si? Se oli tai­det­ta, kun tämä on puo­li­ras­kas­ta viih­dy­kettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Auduovisuaalisesti näyttävä ja korkeatasoinen elokuva. Ekstroissa 31 min. dokumentti ja traileri. (PS)
20/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy