Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nunnat karkuteillä

Nuns on the Run 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nun­na­ko­me­dia yh­distää Rob­bie Colt­ra­nen re­hevän ole­muk­sen Mon­ty Pyt­hon -­ryhmästä tu­tun Eric Id­len kui­vak­kaam­paan ha­bi­tuk­seen.

Nun­na­ko­me­dia yh­distää Rob­bie Colt­ra­nen re­hevän ole­muk­sen Mon­ty Pyt­hon -ryhmästä tu­tun Eric Id­len kui­vak­kaam­paan ha­bi­tuk­seen.
Kuin uu­si Piu­kat pai­kat, tällä ker­taa kon­na­kak­sik­ko jou­tuu naa­mioi­tu­maan si­veään kuo­siin. Voi­si ol­la haus­kem­pi­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy