Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prey For Rock & Roll

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210344EAN: 6416548511412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ru­naways –e­lo­ku­van me­nes­tys te­ki nais­roc­kai­hei­sen back­ca­ta­lo­gin tar­peel­li­sek­si.

Ru­naways –e­lo­ku­van me­nes­tys te­ki nais­roc­kai­hei­sen back­ca­ta­lo­gin tar­peel­li­sek­si. Gi­na Gers­hon vetää iä­ni­kuis­ta bän­dip­ro­jek­tia, ko­luaa pik­kuk­lu­be­ja ja huo­maa täyttävänsä 40 vuot­ta. Ih­meen hy­vin asian­sa hal­lit­se­va roc­ke­lo­ku­va.
Gers­hon lau­laa it­se bii­sinsä. Pie­ni re­peämä us­kot­ta­vuu­des­ta kui­ten­kin löy­tyy. Hän ei voi soit­taa Gib­son SG:tään saa­ti mitään ki­ta­raa sor­mus va­sem­man kä­den etu­sor­mes­sa. Ai­na­kin soin­tu­jen ot­to oli­si vai­keaa, vaik­ka kvin­tit me­ni­sivät.
Ku­ten Gers­ho­nin en­simmäi­sessä mer­kittävässä elo­ku­vas­sa Bound ja sit­tem­min Ru­naways-e­lo­ku­vas­sa, les­biaa­ni­nen vä­rei­ly on pin­nas­sa. Hah­mot ovat sym­paat­ti­sia ja näyttävät ih­mis­ten vä­li­sen kiin­ty­myk­sen tär­key­den, oli sen muo­to mikä ta­han­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita ja traileri. (PS)
28/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy