Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mission: Impossible 3 - 2-Disc Collector's Edition

Vaarallinen tehtävä 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203173EAN: 7332431994157

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Tom Cruise
Tom Cruise
Lawrence Fishburne
Lawrence Fishburne
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman

Elokuva

Kol­mas vaa­ral­li­nen tehtävä vie Et­han Hun­tin kan­sainvä­li­sen su­per­ri­kol­li­sen jäl­jil­le Va­ti­kaa­niin ja Shang­hai­hin.

Kol­mas vaa­ral­li­nen tehtävä vie Et­han Hun­tin (Tom Crui­se) kan­sainvä­li­sen su­per­ri­kol­li­sen (P­hi­lip Sey­mour Hoff­man va­kio­roo­liis­saan) jäl­jil­le Va­ti­kaa­niin ja Shang­hai­hin. Mai­se­mat ovat upei­ta ja toi­min­ta rok­kaa ki­vas­ti, mut­ta it­se ta­ri­na tun­tuu tur­han suo­ra­vii­vai­sel­ta ris­tey­tyk­seltä kah­des­ta ai­kai­sem­mas­ta elo­ku­vas­ta. Nyt ke­mial­lis­ten lit­ku­jen, ra­kas­te­tun ja luo­piol­li­sen agen­tin kor­tit vain on jaet­tu uu­del­leen pe­lat­ta­vik­si.
Tämän an­taa kui­ten­kin hel­pos­ti an­teek­si, sillä eivät aiem­mat­kaan mis­siot hur­man­neet ä­lyllään, vaan näyttävällä pin­ta­lii­dol­laan. Käytännössä elo­ku­va lä­hen­te­lee eri­no­mais­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa, ja saa­vut­taa eten­kin Va­ti­kaa­nin osuu­des­saan jo­pa ajan kul­taa­miin al­ku­peräi­sen TV-sar­jan muis­toi­hin ver­rat­ta­via tun­nel­mia. Ehkäpä tässä esi­koi­soh­jauk­sen­sa elo­ku­va­puo­lel­la te­kevän Ab­ram­sin taus­ta "Lost"- ja "A­lias"-sar­jo­jen tuot­ta­ja­na ja sa­tun­nai­se­na oh­jaa­ja­na on tässä mie­lessä ol­lut jo­pa etu.

Kuva & ääni

Kuva on paikoin havaittavan rakeinen ja toisinaan hivenen pehmeä, mutta pääosin jälki on täysin kelvollista HD-tasoa. Myös kohinaa ja lievää ylimääräistä värinää esiintyy. Ääniraita kaipaisi hieman lisäpotkua alarekisteriin, mutta on dialogiltaan moitteettoman luonnollinen ja toimintajaksoiltaan asiallisen tilava ja räjähtävä. Elokuvaa ei ole tekstitetty suomeksi.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja Cruisen kommenttiraita, josta ei energisyyttä puutu vaikka Cruisen jatkuva päällepuhuminen alkaa hetken kuluttua ärsyttää ja myös sisältö jää lopulta hyvin tavanomaiseksi. Erillisellä ekstralevyllä HD-muodossa hyvä making of (29 min.), poistettuja kohtauksia (5 min.), trailereita ja dokumentit naamiotulostimen ideoinnista (8 min.), stunteista (26 min.), previsualisoinnista (11 min.) ja musiikista (5 min.). Lisäksi mukana on SD-muodossa toinen hypettävämpi making of (21 min.), videoa ensi-illoista ympäri maailman (14 min.), Cruisen ja ohjaajan keskinäinen haastattelu (8 min.), tv-spotteja, kuvagalleria, BAFTA:n tribuutti Cruiselle ja pari Easter eggiä HD-muodossa. Ekstrat on tekstitetty englanniksi. (IJ)
02/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy