Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Robot & Frank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051162303473

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha kon­na saa po­jal­taan ko­ti­hoi­toon oh­jel­moi­dun ä­lykkään ro­bo­tin ja päättää kou­lut­taa tästä it­sel­leen apu­rin uu­del­le mur­to­kei­kal­le.

Van­ha kon­na (F­rank Lan­gel­la) saa po­jal­taan ko­ti­hoi­toon oh­jel­moi­dun ä­lykkään ro­bo­tin ja päättää kou­lut­taa tästä it­sel­leen apu­rin uu­del­le mur­to­kei­kal­le. Lä­hi­tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va draa­ma­ko­me­dia heittää kat­so­jan kom­pas­si vin­has­ti pyö­rien kes­kel­le tut­tua, mut­ta sil­ti kieh­to­val­la ta­val­la ou­toa ympä­ristöä, jos­sa ih­mi­set to­tut­te­le­vat ro­bot­tei­hin ka­ve­rei­na sa­maan ta­paan kuin me olem­me saa­neet tehdä tut­ta­vuut­ta tab­let­tien kans­sa.
NYU:n opis­ke­li­ja­työhön poh­jau­tu­va ta­ri­na tun­tuu löytävän elämästä ja ystä­vyy­destä va­loit­ta­van tuo­rei­ta pie­niä näkö­kul­mia, joi­ta tuo­daan esil­le eri­tyi­ses­ti muis­tin mer­ki­tyk­sen kaut­ta. In­hi­mil­li­nen ja lup­sak­ka elo­ku­va osaa ot­taa myös her­vot­to­man il­ki­ku­ri­sen asen­teen ko­neen ja ih­mi­sen yh­teen­saat­ta­mi­seen, mikä nä­kyy pait­si ta­ri­nan vil­lissä kään­teessä myös het­kittäin repäi­sevässä huu­mo­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hyvä vähäeleinen ääniraita. Ekstroissa mainio kommenttiraita, jolla ohjaaja ja käsikirjoittaja kertovat kuinka heidän elokuvaopintojen projektistaan tuli oikea elokuva. Lisäksi mukana robottikuvagalleria. (IJ)
29/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy