Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sunshine Cleaning

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 214352EAN: 6438044174656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­sek­si ny­kye­lo­ku­vak­si ih­meen ai­to Suns­hi­ne Clea­ning ker­too kah­des­ta si­sa­ruk­ses­ta, jot­ka pyr­kivät pa­ran­ta­maan elin­ta­soaan yk­si­tyi­sy­rittä­jinä, puh­dis­ta­mal­la ri­kos­paik­ko­ja ve­restä ja suo­lenpät­kistä.

A­me­rik­ka­lai­sek­si ny­kye­lo­ku­vak­si ih­meen ai­to Suns­hi­ne Clea­ning ker­too kah­des­ta si­sa­ruk­ses­ta, jot­ka pyr­kivät pa­ran­ta­maan elin­ta­soaan yk­si­tyi­sy­rittä­jinä, puh­dis­ta­mal­la ri­kos­paik­ko­ja ve­restä ja suo­lenpät­kistä. Ei tämä nyt ihan Cas­sa­ve­te­sin töi­den jat­ku­moa mer­kit­se, mut­ta elo­ku­va ku­vaa sym­paat­ti­sen ar­ki­ses­ti ja en­nen kaik­kea nuor­ten nais­ten näkö­kul­mas­ta eloonjää­mis­tais­te­lun lai­na­lai­suuk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ankeahko kuvailmaisu luo dokumenttitunnelmaa. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 12 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
29/12/2009

Tekijät

Ohjaaja: Christine Jeffs
Pääosissa: Amy Adams Emily Blunt Alan Arkin
Tarina: Megan Holley
Kuvaus: John Toon
Musiikki: Michael Penn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy