Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Punaisen lokakuun metsästys

The Hunt for Red October 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96705EAN: 7332431019454

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Die Hard -oh­jaa­ja John Mc­Tier­na­nin luot­saa­ma en­simmäi­nen Jack Ryan -­seik­kai­lu on upea, usein aliar­vos­tet­tu kylmän­so­dan jännä­ri.

Die Hard -oh­jaa­ja John Mc­Tier­na­nin luot­saa­ma en­simmäi­nen Jack Ryan -seik­kai­lu on upea, usein aliar­vos­tet­tu kylmän­so­dan jännä­ri. Elo­ku­vas­sa Sean Con­ne­ry on tek­no­lo­gial­taan val­lan­ku­mouk­sel­li­sen neuk­ku­su­kel­lus­ve­neen kap­tee­ni, jo­ka lä­hes­tyy Yh­dys­val­to­jen itä­ran­nik­koa ko­ko pu­na-ar­mei­ja kin­te­reillään. Alec Bal­dwin puo­les­taan on CIA:n ana­lyy­tik­ko, jon­ka tehtävä on ar­va­ta mie­hen ai­keet ja jo­ko avus­taa disk­ree­tis­ti loik­kauk­ses­sa tai estää maail­man­lop­pu en­nen kuin alus eh­tii oh­jus­ten lau­kai­suetäi­syy­del­le.
Tom Clan­cyn ro­maa­niin pe­rus­tu­va tii­vis­tun­nel­mai­nen jännä­ri on suur­val­ta­luo­kan kis­sa ja hii­ri -leik­kiä par­haim­mil­laan. Kil­pa­va­rus­te­lun ja mo­lem­min­puo­li­sen täys­tu­hon pe­lot­teen ai­ka­kau­del­le si­joi­tet­tu po­liit­ti­nen ja ä­lyl­li­nen kor­kei­den pa­nos­ten shak­ki on jän­nittävää ja oi­val­ta­vaa seu­rat­ta­vaa. Sa­mal­la tämä on yk­si de­fi­ni­tii­vi­sistä su­kel­lus­ve­ne-e­lo­ku­vis­ta — var­sin­kin mitä toi­sen maail­man­so­dan jäl­kei­seen ai­kaan tu­lee.

Kuva, ääni & ekstrat

Todella voimakkaan rakeinen kuva, mutta tämän antaa anteeksi kun sisältö on puhdasta rautaa. Väritoisto on mukiinmenevää eikä roskastakaan tarvitse murehtia, vaikka pientä ylimääräistä silloin tällöin esiintyykin. Lopulta tarjolla myös kohtuullisesti detaljeja. Venäläinen sotilaskuoro on upea ja muutoinkin ääniraita on tehokas. Ekstroissa traileri. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy