Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Turtles 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732172

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

No nyt hen­ki on koh­dal­laan!

No nyt hen­ki on koh­dal­laan! Iso, vä­rikäs ja vauh­di­kas sar­ja­ku­va­lef­fa pitää äksö­nin käyn­nissä ja seik­kai­lun hen­gissä upeas­ti. Tämä tun­tuu van­ho­jen ani­maa­tio­seik­kai­lui­den kes­ken­kas­vui­sel­ta ai­kuis­tu­mis­ta­ri­nal­ta, jo­ka näyttää coo­lil­ta ja viih­dyttää vii­mei­seen saak­ka.
Syn­kis­te­levän komp­lek­si­set san­ka­rit löy­tyvät to­ki muis­ta lef­fois­ta, tässä ne­li­kon lap­se­no­mai­nen po­si­tii­vi­suus ja seik­kai­luin­to pot­ki­vat ta­pah­tu­mia eteenpäin ener­gi­ses­ti vaik­ka het­kittäin pie­niin kas­vu­ki­pui­hin törmättäi­siin­kiin. Täl­lai­set vauh­titöys­syt tun­tu­vat tässä enintään hyp­py­reiltä koh­ti ta­ri­nan seu­raa­via len­nok­kai­ta vai­hei­ta. Ih­me kyllä ko­ko­nai­suus ei nyt ai­heu­ta pie­nintäkään näräs­tystä hie­man ai­kui­sem­mas­sa­kaan kat­so­jas­sa, mikä on to­del­li­nen yllä­tys vai­sun edel­li­so­san jäl­keen.

Kuva & ääni

Kiitettävän erotteleva ja pirskahtelevan kylläinen pop-väritoisto. Vakaa ja hallittu kuva näyttää erinomaiselta ja tyylikkään filmimäiseltä HD-kuvalta, ajoittain jopa hieman tämän erottelukyvyn ylittäen. 2K:na masteroitu elokuva on käääntynyt nätisti 4K:ksi, mutta lopputulos tuntuu ennen kaikkea virheettömältä HD-kuvalta, jonka väritoisto on asteen verran hohdokkaampaa kuin HD-saralla on totuttu odottamaan. Elokuva on julkaistu myös 3D-versiona, joka voi tällä kertaa olla suurempi elämys kuin 4K.

Ekstrat

Itse 4K-versio on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia ja sekalaisia koosteita. (IJ)
04/11/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy