Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

DC Superhero Girls: Legends of Atlantis

Taru Atlantiksesta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112746551

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tytöil­le suun­nat­tu su­per­san­ka­ri-­seik­kai­lu ot­taa ins­pi­raa­tion­sa At­lan­tik­sen ka­don­nees­ta kau­pun­gis­ta, jon­ka jäl­jil­le nyt Ih­me­nai­nen, Le­pak­ko­tyttö ja muut nai­se­ner­giaa pur­sua­vat san­ka­rit­ta­ret säntäävät.

Tytöil­le suun­nat­tu su­per­san­ka­ri-seik­kai­lu ot­taa ins­pi­raa­tion­sa At­lan­tik­sen ka­don­nees­ta kau­pun­gis­ta, jon­ka jäl­jil­le nyt Ih­me­nai­nen, Le­pak­ko­tyttö ja muut nai­se­ner­giaa pur­sua­vat san­ka­rit­ta­ret säntäävät.
Vauh­di­kas seik­kai­lu pitää täy­sin pin­tan­sa po­jil­le suun­nat­tu­jen viih­dyk­kei­den kans­sa, ja tun­tuu löytävän ta­pit­ta­jia myös yli su­ku­puo­li­ra­jo­jen. Epi­so­di ei py­ri täy­si­pai­noi­sek­si elo­ku­vak­si, mut­ta toi­mii hy­vin lauan­taiaa­mun ruu­dunsäästäjänä.
”Tämä on tren­dikkäintä sit­ten sen kun su­per­san­ka­rit al­koi­vat pu­kea alus­vaat­teet pääl­limmäi­sik­si”. Ehkäpä.

Kuva, ääni & ekstrat

Perinteikkäästi piirretty 2D-animaatiojälki pitää kuosinsa moitteettoman värikylläisesti. Suomeksi dubattu ääniraita toimii sekin mukisematta, eikä jää sen enempää seesteiseksi kuin kuivaksikaan. Ekstroissa sarjan toinen jakso (43 min.) suomeksi tekstitettynä. (IJ)
31/10/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy