Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kourallinen dynamiittia

Two Mules For Sister Sara 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78402EAN: 329190289994

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­peäl­li­ses­ti Ser­gio Leo­nen –s­pa­get­tiwes­ter­nejä lai­naa­va ni­mi­suo­men­nos ei juu­ri­kaan pa­ran­na tun­nel­maa ko­ti­kat­so­mos­sa, kos­ka ta­ri­na on yk­sin­ker­tai­ses­ti tylsä.

Hä­peäl­li­ses­ti Ser­gio Leo­nen –s­pa­get­tiwes­ter­nejä lai­naa­va ni­mi­suo­men­nos ei juu­ri­kaan pa­ran­na tun­nel­maa ko­ti­kat­so­mos­sa, kos­ka ta­ri­na on yk­sin­ker­tai­ses­ti tylsä.
A­se­mies (C­lint Eas­twood) ajau­tuu sa­la­peräi­sen nun­nan (S­hir­ley Mac­lai­ne) kans­sa mek­si­ko­lai­seen val­lan­ku­mous­seik­kai­luun.
Selvä oh­jaa­ja Don Sie­ge­lin vä­li­työ, vaik­ka hy­vien näyt­te­lijöi­den lisäk­si ta­ri­nan ta­kaa löy­tyy wes­tern­le­gen­da Budd Boet­tic­her.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei herätä audiovisuaalisia intohimoja: latteat värit, vain kohtuullinen tarkkuus. Monoraita on selkeä. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy