Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Space Jam: A New Legacy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018020498

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Jor­da­nin ympä­ril­le ra­ken­ne­tun 90-­lu­vun ko­ris­ko­me­dian jat­ko-o­sa ot­taa Leb­ron Ja­me­sin pääo­saan­sa fik­tio­na­li­soi­tu­na ver­sio­na omas­ta it­sestään.

Mic­hael Jor­da­nin ympä­ril­le ra­ken­ne­tun 90-lu­vun ko­ris­ko­me­dian jat­ko-o­sa ot­taa Leb­ron Ja­me­sin pääo­saan­sa fik­tio­na­li­soi­tu­na ver­sio­na omas­ta it­sestään. Don Chead­le on te­koä­ly al­go­rit­mis­sa ja se dis­rup­tio, jon­ka kaut­ta piir­ros­hah­mot ja ih­mi­set pää­sevät jäl­leen sa­mal­le kentäl­le.
Pe­laa­jien lef­fap­rog­gik­set eivät ikinä me­ne hy­vin, ku­ten elo­ku­va it­se to­teaa. Tässä vauh­di­kas, vä­rikäs ja ener­gi­nen seik­kai­lu nap­paa sat­tu­man­sa kli­seistä ja kes­kit­tyy ko­ri­pal­lon in­noit­ta­man silmä­kar­kin ja uu­del­leen piir­re­tyn Loo­ney Tu­nes -hu­pai­lun tar­joi­luun. Ko­ko­nai­suus on ai­ka äk­ki­ma­kea ja kei­no­te­koi­nen, mut­ta ADHD-ty­ki­tyk­senä vail­la sen kum­mem­paa aja­tus­ta tämä­kin on pä­tevä esi­tys. Kä­si­kir­joit­ta­jien pitkää lis­taa ta­va­tes­sa ei voi vält­tyä aja­tuk­sel­ta, että muu­ta­ma kok­ki vä­hemmän oli­si joh­ta­nut pa­rem­paan sop­paan.

Kuva

Upea kuva on terävä, loisteliaan värikylläinen ja kyltymättömän energinen. Keinotodellisuus, koripallo ja klassiset Looney Tunes -animaatiot siivittävät tämän efektisirkuksen hyvään lentoon. Pikselit poksuvat, tietovirrat hohtavat kylmänkuumin sävyin ja - toisinaan 2D:nä piirretty - maailma hakee rajojaan Warnerin mittavan katalogin puitteissa. Harry Potter, Batman, Teräsmies, Ihmenainen, Mad Max, Austin Powers, Valtaistuinpeli, Matrix ja melkoinen hedelmäsoppa muita sankareita antaa toiminnalle omat vivahteensa. Kuvatuissa ja 3D-animaation kautta ehostetuissa otoksissa on asennetta, näin erityisesti loppuottelussa.

Ääni

Äänipuolella tarjolla on sekä alkuperäinen englanninkielinen raita, että hyvä suomeksi dubattu versio. Jopa dubattu ääniraita on energinen, yrmy ja mielikuvituksekas. Tilakuva on poikkeuksellisen elävä virtuaalitodellisuuden tuomin vapauksin.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.) ja sarja koosteita (yht. 31 min.). (IJ)
01/11/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy