Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Kominsky Method - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 199 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340122751296

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ta­na­dy­na­mii­tin ta­voin yleisönsä ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta, jot­ka ot­ta­vat elämänsä löy­sin ran­tein kier­re­pal­loi­neen kaik­ki­neen.

E­ta­na­dy­na­mii­tin ta­voin yleisönsä ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta (Mic­hael Doug­las ja Alan Ar­kin), jot­ka ot­ta­vat elämänsä löy­sin ran­tein kier­re­pal­loi­neen kaik­ki­neen.
Näil­le he­puil­le sat­tuu ja ta­pah­tuu, mut­ta vä­lillä se­kin mitä ta­pah­tuu sat­tuu. It­se asias­sa ai­ka usein, mut­ta sitä var­ten on pei­li­kaa­pin täy­deltä lääkä­rin määrää­miä pil­le­reitä, ves­sa lä­hellä ja il­ki­ku­ri­nen elämä­na­sen­ne tal­lel­la nap­pu­la­vuo­sis­ta läh­tien. Ta­ri­nan asen­ne on elämän­myön­tei­nen ja ikä­mie­hen sekä iki-p­lay­boyn yh­dis­telmä ker­ras­saan val­loit­ta­va.
O­sa sar­jan suo­las­ta on nähdä lu­ke­mat­to­mia tut­tu­ja kas­vo­ja ta­ka­vuo­sil­ta. Muun muas­sa Dan­ny De­Vi­to, Jay Le­no, Ann-Marg­ret ja El­liott Gould pyörähtävät ruu­dul­la pie­nem­missä tai suu­rem­mis­sa roo­leis­sa ja lisää on lu­vas­sa sar­jan 2. kau­del­la, jol­loin kei­kat te­kevät mm. Kath­leen Tur­ner, Paul Rei­ser ja Ja­ne Sey­mour.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
13/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy