Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Doom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC.1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 201283EAN: 5050582766240

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

8 elämää pedoille uhrattavaksi
8 elämää pedoille uhrattavaksi
Pelistä tuttu näkökulma
Pelistä tuttu näkökulma

Elokuva

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan.

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan. FPS-räis­kintä­pe­lien klas­si­kon ni­meä kan­ta­va toi­min­tae­lo­ku­va jää kauas al­ku­peräis­ten pe­lien tun­nel­mas­ta, mut­ta pärjää hy­vin ver­rat­taes­sa sar­jan kol­man­teen pe­liin.
Toi­min­ta on lap­sel­lis­ta, missä ei sinällään oli­si mitään vi­kaa, jos kat­so­ja oli­si it­se pui­kois­sa, mut­ta pas­sii­vi­se­na viih­teenä tämä on san­gen pitkä­ve­teistä. Ta­ri­nan kul­je­tus on­tuu pa­hem­min kuin ta­pah­tu­mien se­lit­te­ly 24. kro­mo­so­mil­la, eikä Alien-lai­no­jen run­sas­lu­kui­suus­kaan pa­ran­na elo­ku­vaa. Nyt toi­sel­la kat­se­lu­ker­ral­la hyvän terävä­piir­to­ku­van boos­taa­ma elo­ku­va vai­kut­taa mil­tei pä­tevältä toi­min­ta­viih­teeltä, vaik­kei edel­leenkään juu­ri ge­nee­ri­sen ry­mis­te­lyn ylä­puo­lel­le nou­se.
E­lo­ku­van ai­doin koh­taus on lo­pun räis­kintä­sek­vens­si, jo­ka on pe­lien hen­gessä ku­vat­tu hah­mon sil­mien kaut­ta. Hu­vit­ta­va­na yk­si­tyis­koh­ta­na mai­nit­ta­koon, että elo­ku­van toh­to­rit on ni­met­ty ID Sof­twa­re –­pe­li­ta­lon omis­ta­jien mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on luonteva ja riittävän terävä tuomaan esiin rasitusarvet Rockin hauiksessa. Kuvan tummuus verottaa paikoin hieman yksityiskohtaisuuden tuntua, mutta erottelukykyä kyllä löytyy. Ääniraidan tärkein ja samalla onnellisesti myös sen vahvin osa-alue ovat tehosteet, joiden käyttöä on laajennettu toimivasti myös takakanaviin. Musiikkiraita ei aivan tunnu istuvan tapahtumiin, mutta hoitaa silti tehtävänsä. Ekstroissa sarja koosteita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy