Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Edge of Winter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162369615

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­na­da­lai­nen jännä­ri isästä, jon­ka vii­mei­set var­paat ir­toa­vat rai­teil­ta kun tämä metsä­reis­sul­la kuu­lee exänsä vievän lap­set pois maas­ta.

Ka­na­da­lai­nen jännä­ri isästä (Joel Kin­na­man), jon­ka vii­mei­set var­paat ir­toa­vat rai­teil­ta kun tämä metsä­reis­sul­la kuu­lee exänsä vievän lap­set pois maas­ta. Hi­das­tet­tu­na ju­na­ko­la­ri­na ete­nevä elo­ku­va si­joit­tuu lu­mi­seen erä­maa­han, missä po­jat jäävät suo­je­le­van isänsä ar­moil­le.
Tämä ei ole "Pii­nan" ve­roi­nen jännä­ri, eikä draa­ma nou­se us­kot­ta­van pu­re­vak­si, mut­ta uu­ni­ses­sa ee­pok­ses­sa on pientä yri­tystä pois kli­seistä.
Pääo­san Joel Kin­na­man (mm. App­len "For All Man­kind" ja Netf­li­xin "Al­te­red Car­bon") te­kee tässä kes­ki­tien roo­li­suo­ri­tuk­sem mie­henä, jon­ka maail­ma lip­suu koh­ti silp­pu­ria ja sik­si mie­len­kin on jär­kyttävä. Näyt­te­lijäl­leen us­kol­li­sen vähävä­rei­nen tul­kin­ta ei nou­se ta­ri­nan kan­ta­vak­si voi­mak­si, mut­ta toi­mii funk­tio­naa­li­sel­la ta­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskinkertainen kuva ja ääni. Ekstraton. Kyseessä on vanha julkaisu, jonka kaivoimme esiin arvioitavaksi Joel Kinnamanin viimeaikaisen aktiivisuuden johdosta. (IJ)
22/06/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy