Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Joulupukin tytär 2 - Kuningas Talvi ja kristallin metsästys

Julenissens datter 2 - Jakten på kong vinters krystall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165296727

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jou­lu­pu­kin tytär seik­kai­lee jäl­leen.

Jou­lu­pu­kin tytär seik­kai­lee jäl­leen. Nyt kou­lu­vuo­den puk­ki­kou­lus­sa kes­keyttää ku­nin­gas Tal­ven kris­tal­lin et­si­mi­nen jo­ta il­man ko­ko tal­vi on vaa­ras­sa. Tans­ka­lai­nen las­te­ne­lo­ku­va löytää lup­sa­kan jou­lu­hen­ki­sen ot­teen ko­ko­per­heen seik­kai­luun. En­nen kai­kea tämä on las­ten jou­lu­hu­pai­lu, mut­ta nyt myös ai­kui­sem­pi yleisö py­syy mu­ka­na edel­li­so­saa pa­rem­min.

Kuva

Aavistuksen edellisosaa tummasävyisempi kuva on nätti ja näyttävä. Myös erikoistehosteiden laatu on nyt pykälää kunnianhimoisempi ja jouluaiheinen harrypotter-maa vähintäänkin yhtä ilmeikäs kuin aiemmin.

Ääni

Ääniraita vaikuttaa nyt sekin pykälän verran iskevämmältä, hitusen vähemmän leikkivältä ja ja kaikesta fantastisuudestaan huolimatta enemmän uskottavalta. Kyse lienee ennen kaikkea pitemmästä altistuksesta, mutta nyt myös tanskankieliseen dialogiin alkaa tottua.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
09/01/2022

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy