Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Chaos Theory

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2007Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 207475  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­dot­ta­mat­to­man haus­ka ker­to­mus kont­rol­lif­rii­kistä mie­hestä, jon­ka lis­to­jen ja jär­jes­tyk­sen sa­ne­le­ma elämä me­nee kat­kol­le pie­nen sat­tu­man joh­dos­ta.

O­dot­ta­mat­to­man haus­ka ker­to­mus kont­rol­lif­rii­kistä mie­hestä (Ryan Rey­nolds), jon­ka lis­to­jen ja jär­jes­tyk­sen sa­ne­le­ma elämä me­nee kat­kol­le pie­nen sat­tu­man joh­dos­ta. Hir­nun­ta­ko­me­dia tämä ei ole, vaan en­nem­min­kin rik­kaan ai­do­no­loi­nen — ja yhtäai­kaa vir­keän oma­peräi­nen — mus­ta­ko­me­dia sat­tu­mien ja suun­ni­tel­mien ra­ja­pin­nas­ta. Har­voin on vas­ta­ha­kois­ta elämän­muu­tos­ta ku­vat­tu yhtä haus­kas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, mutta hyvä kuva ja oikea kuvasuhde. (IJ)
13/03/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy