Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Valheiden verkko

Body of Lies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207674EAN: 5051895004517

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rid­ley Scot­tin uu­si elo­ku­va on ai­na ta­paus, vaik­ka ai­van oh­jaa­jan uran kär­keen ei yltäi­sikään.

Rid­ley Scot­tin uu­si elo­ku­va on ai­na ta­paus, vaik­ka ai­van oh­jaa­jan uran kär­keen ei yltäi­sikään. Ai­hee­na on nyt Was­hing­ton Pos­tin toi­mit­ta­jan Da­vid Ig­na­tiuk­sen ro­maa­ni Bo­dy of Lies. Työ­ni­menä oli Pe­net­ra­tion, jo­ka oli­si­kin ku­van­nut hy­vin CIA:n ter­ro­ris­min­vas­tai­sen tais­te­lun ydintä: on päästävä sisäl­le.
A­gent­ti Ro­ger Fer­ris (Leo­nar­di Di­Cap­rio) pa­nee tuu­le­maan oli ase­ma­paik­ka sit­ten Bag­dad, Am­man tai Was­hig­ton. Sa­tel­liit­ti­link­ki seu­raa tii­viis­ti mie­hen pol­ku­ja, joil­la on tar­koi­tus ta­voi­tel­la Al Qai­dan kär­ki­ni­miä.
S­cot­tin oi­val­luk­set jäävät kui­ten­kin ikävä kyllä vä­hiin. Sa­tel­liit­ti­ku­va on te­ho­kei­no­na jo käy­tet­ty ja ter­ro­ris­min juu­ret­kin tun­ne­taan ai­ka ylei­ses­ti, sa­moin CIA:n työ­me­to­dit. Elo­ku­van an­siot lie­nevät göb­belsmäi­set eli tois­tol­la herä­tellään myö­tei­siä aja­tuk­sia kat­so­jis­sa. Ase­tel­mat eivät ole mus­ta­val­koi­sia.
D­raa­man kul­mi­naa­tio­pis­teitä ovat jor­da­nia­lai­sen tie­dus­te­lu­pal­ve­lun joh­ta­jan (Mark St­rong) opit, joi­den mu­kaan ki­du­tus ei toi­mi, kos­ka uh­ri ker­too mitä ha­lu­taan. Hur­jia ovat tun­teet­to­mak­si muo­vau­tu­neen CIA-po­mon (Rus­sell Crowe) pu­sun­kos­teat huu­let las­ten­sa ra­kas­ta­va­na ar­ki-isänä sa­maan ai­kaan, kun hän an­taa tap­pokäs­kyjä nap­pi­mik­ro­fo­niin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

BD:n kuva on tarkka ja erotteleva, mutta ero DVD-versioon ei ole huikeimpia. Laadukas ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 79 min. dokumentit, 19 min. haastattelut, 15 min. poistettuja kohtauksia kommentein. Mukana on ylimääräinen digital copy –levy, jolla elokuvan voi helposti ladata kannettavalle soittimelle tai PC:lle. (PS)
09/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy